Michele Caló e Figli

Vingården

Siden 1954, hvor Michele Caló startede vinproduktionen i den lille by Tuglie på Salento halvøen, har vingården Michele Caló e Figlie produceret kvalitetsvine hovedsagligt på druerne Negroamaro, Black Malvasia, Primitivo og Verdeca; druesorter plantet i den karakteriske røde muld på den specielle ”Albarello pugliese” metode, hvor busken...

Vingården

Siden 1954, hvor Michele Caló startede vinproduktionen i den lille by Tuglie på Salento halvøen, har vingården Michele Caló e Figlie produceret kvalitetsvine hovedsagligt på druerne Negroamaro, Black Malvasia, Primitivo og Verdeca; druesorter plantet i den karakteriske røde muld på den specielle ”Albarello pugliese” metode, hvor buskene efter et stykke som opbundet, står frit.

Vingården, der den dag i dag en af forgængerne af kvalitetsvin på Salento halvøen, drives af brødrene Fernando og Giovanni Caló, der har arvet deres faders passion for vinproduktion, der foregår på moderne vis med stor respekt for de mere traditionelle metoder. 

Vinmarkerne er placeret på nogle af de bedste områder omkring landsbyerne Tuglie, Alezio, Parabita og Sannicola, på jorde der er meget forskellige, men som er med til at give vinene deres styrke og specielle karakteristika.

Som et bevis på deres hårde arbejde og deres store passion, blev brødrenes ”Mjére Salento Rosato IGP 2015” kåret som ”Grande vino”  af Slow Wine Magazine i 2017. Deres ”Cerasa Salento Rosato Riserva IGP 2015” fik også en fornem pris i form af ”Quattro tralci” af AIS wine guide.

Se mere

Michele Caló e Figli  There is 1 product.

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item